Creatieve Microavonturen

DSC07972.JPG

De basis van creatief en handgemaakt leven

De Britse avonturier Alastair Humphreys bedacht het concept van “microavonturen”, het idee dat avontuur niet groot, gek of duur hoeft te zijn. Ook vanuit je thuis kan je steeds opnieuw mooie avonturen ontdekken. Ik leerde het idee van microavonturen enkele jaren geleden reeds kennen, en als grote outdoor fan, is dat concept bij mij altijd blijven hangen.

Toen ik tijdens de lockdown in het voorjaar van 2020 op zoek ging naar toegankelijke creatieve projecten die ik met materialen in huis kon uitvoeren, begon het idee van creatieve microavonturen in mijn hoofd te spelen. Volgens mij kan iedereen een creatief en handgemaakt leven leiden, zonder dat hij of zij daar veel tijd, gespecialiseerde materialen of artistiek talent voor nodig heeft.

Met mijn Instagramkanaal Projectfivetonine wil ik je inspireren om creatief aan de slag te gaan, met mijn DIY-pakketten wil ik je aanzetten om nieuwe technieken te ontdekken, en met mijn nieuwe project, “Creatieve Microavonturen”, wil ik het creatieve en het handgemaakte nog dichter naar jou toe brengen.

Volg jij graag mee? Dan nodig ik je uit om je alvast in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Vanaf 1 februari breng ik je dan op de hoogte van mijn nieuwe project!