top of page

Kraamcadeautjes

Hoera! Jij mag op zoek bij een baby'tje of kindje. Natuurlijk wil je niet met lege handen verschijnen. Op deze pagina vind je allerlei originele cadeautjes die je kan meenemen naar je kraambezoek. Superzachte wolkjes, handgemaakte wandhangers, vrolijke vlaggetjes: voor ieder wat wils! Elk cadeautje is ook in andere kleuren beschikbaar: stuur me gerust een berichtje of mailtje voor een custom kraamcadeautje. Ik maak met plezier iets in het thema van het geboortekaartje.

Elk cadeautje is met liefde handgemaakt in mijn atelier in Wezemaal. Ik maak gebruik van duurzame materialen, waar mogelijk plasticvrij en geverfd met natuurlijke pigmenten. Jouw cadeautje zal jarenlang mooi blijven, en kan meegroeien van babykamer naar kinderkamer en zelfs tienerkamer.

Jouw bestelling wordt binnen 1 week verzonden. Gratis ophalen in Wezemaal en gratis levering aan huis in Groot-Rotselaar.
Vul hiervoor gewoon je postcode in bij je bestelling.

Wandhangers

Wandhangers van Projectfivetonine zijn met liefde handgemaakt op basis van duurzame materialen. Andere kleuren en afmetingen zijn steeds mogelijk op aanvraag (vb. afgestemd op het geboortekaartje). Stuur me gerust een berichtje!

Gemiddelde levertijd 1-2 weken.
Custom kleuren en afmetingen: 2-3 weken.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Flower
bottom of page