top of page

Een overzicht van mijn lente DIY-pakketten

De lente komt eraan, en dat betekent ook een update in de shop! In deze blog geef ik graag een overzichtje van de DIY pakketten die je deze lente in mijn webshop kan vinden.


1. DIY Pakket houtbranden

Houtbranden is een heerlijke manier om te ontspannen. Met een hete pen teken je patronen, letters of figuren op hout: ideaal om een plankje te personaliseren voor een cadeautje, om je eigen kerstversiering te maken, of voor leuke decoratie op een boomschijf voor in je interieur. Zelf ben ik grote fan van houtbranden: het werkt heerlijk ontspannend, en kan me steeds weer in de flow brengen.

Je koopt mijn DIY Pakket houtbranden nu voor €25. Daarnaast kan je bij je houtbrander ook enkele materialen bijbestellen, zoals een boomschijf, kleine houten schijfjes of houten lepels. Zo heb je meteen alles in huis voor je nieuwe project. En stay tuned, want binnenkort komt er een e-book aan, waar jij nog meer ideeën kan vinden om je houtbrander te gebruiken!


Foto: Leen Van de Sande & Spot Workshops


2. DIY Pakket Kleurrijke sleutelhangers van katoengaren

Macramé sleutelhangers blijven één van mijn favorieten. En ook in mijn shop is dit één van de meest populaire projecten. In dit pakket leer ik je de yarn wrapping techniek, die je nadien ook kan toepassen om wandhangers of een babymobiel te maken. Weer zo'n heerlijk project om in de flow te geraken.


Daarnaast krijg je ook twee sleutelringen met musketon, een stopnaald en een instructiekaart die toont hoe je de sleutelhanger zelf kan maken. Daarnaast is er ook een instructievideo beschikbaar!


Foto: Leen Van de Sande & Spot Workshops


3. DIY Pakket macrame luchtplantjeshouder

Spoiler alert! Vanaf 14 maart kan je in mijn shop ook mijn nieuwste DIY pakket bestellen: met macramé gaan we aan de slag om een houder te knopen voor luchtplantjes. Zelf ben ik helemaal gek op deze leuke plantjes: ze hebben geen grond nodig om te groeien, enkel veel licht, water en liefde. En in een macramé jasje zijn ze al helemaal prachtig in je interieur.

Het nieuwe pakket DIY luchtplantjeshouder van macramé is vanaf 14 maart te verkrijgen in mijn shop!


Foto: Leen Van de Sande & Spot Workshops


4. DIY Pakket Weven in het rond

Weven is nog één van mijn favoriete handwerk technieken. Met wol en katoengaren kan je prachtige wandhangers maken om je interieur op te vrolijken. Ik weef graag op een ronde metalen ring, die een kader vormt waarin je je werkje kan ophangen. Onlangs gaf ik mijn DIY pakket weven een update met nieuwe kleuren: roze, groen en blauwtinten. Krijg jij ook zin om het weven te ontdekken?
Hoe werken mijn DIY pakketten?

Een DIY pakket van Projectfivetonine legt de nadruk op het zelf ontdekken, spelen en leren: met mijn pakketten laat ik je enkele basistechnieken zien, die jezelf naar hartelust kan toepassen. Ik kies voor neutrale tinten met hier en daar een accentkleur, zodat het project mooi in de meeste interieurs past. Daarnaast geef ik in het DIY pakket voldoende vrijheid, zodat jij je wandhanger, sleutelhanger of boomschijf vorm kan geven zoals jij dat wil.

bottom of page