Nieuw in mijn aanbod: workshops op maat van jouw groep

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor een vriend(inn)engroep, babyshower of vrijgezellenfeestje? Een creatieve workshop is een uitstekende activiteit om samen met je groep een namiddag of avondje te genieten. Vanaf het voorjaar van 2021 (als de Coronamaatregelen het toelaten) kan je bij mij terecht voor het organiseren van jouw workshop op maat!

Voor wie is het geschikt?


De workshops zijn geschikt voor groepen van 4 tot 12 personen.

Ik richt me vooral op workshops voor volwassenen, maar oudere kinderen kunnen ook zonder problemen deelnemen. Bij vragen, contacteer me gerust!

Hoe pakken we het aan?


Ik brainstorm graag met jou mee over jouw concept. Enkele voorbeelden: een wandhanger leren weven van wol en lontwol, houtbranden voor beginners, of het samen maken van leuke party favours om mee te geven aan je gasten. Via een videocall (45 minuten) kunnen we elkaar leren kennen en brainstormen over jouw workshopconcept. Daarna stuur ik een prijsofferte en overleggen we samen de datum van jouw workshop, vrijgezellen of babyshower.


Heb jij een locatie of gezellige ruimte bij jou thuis? Ik zorg voor de materialen, instructies, en naar wens lekkere versnaperingen om van jouw workshop een echt feestje te maken!Dit wil ik! Hoe kunnen we beginnen?


Boek nu jouw kennismakingsgesprek via Calendly, of stuur me een mailtje!

https://calendly.com/projectfivetonine/workshopVeel liefs,

KristienP.S. Heb jij een bedrijf en wil je B2B samenwerken? Contacteer mij gerust via projectfivetonine@gmail.com of maak een Calendly afspraak waarin je je vraag duidelijk vermeldt!