top of page

Workshop macrame voor groepen

Een Macrame Workshop is perfect voor jouw teambuilding, vrijgezellen of gewoon een gezellige namiddag met vrienden. Wil jij je medewerkers, vrienden of familieleden laten genieten van een creatieve workshop? In deze workshop leren jullie samen een nieuwe skill én nemen jullie een uniek accessoire mee naar huis!

 

Workshops aan huis of op jullie kantoor zijn ideaal: jullie hoeven niet ver te rijden, hoeven geen materialen bij elkaar te zoeken, of een geschikte locatie te zoeken. Ik kom met plezier naar jullie toe, breng alle materialen mee, en begeleid jullie stap voor stap.

Prijzen

Ik reken een vaste kost aan van €150, met daarnaast een investering van €10 per persoon, voor een maximum van 20 personen.

Mogelijke workshops

  • Macramé luchtplanthanger

  • Macramé wandhanger

  • Macramé slinger

  • Macramé sleutelhangers (ca. 3 stuks)

  • Macramé oorbellen (ca. 3 stuks)

Praktisch

De workshop duurt ca. 2 uur en is geschikt voor beginners.

Ik kom naar jullie locatie, bij jou thuis, op jouw festival, evenement of zomerbar. Zolang er genoeg open ruimte is zodat iedereen comfortabel kan werken, is alles mogelijk!

Ik wil boeken. Wat nu?

Stuur me een mailtje naar projectfivetonine@gmail.com of vul het contactformulier op mijn website in. Stel gerust enkele data voor zodat we samen een geschikt moment kunnen zoeken. Vergeet ook niet het aantal deelnemers (schatting) mee te geven.

Voorwaarden

Ik stuur je een betaalverzoek ter bevestiging van de workshop. Zodra ik je betaling heb ontvangen, is de datum bevestigd. Mochten jullie onverwacht moeten annuleren, kan dat gratis tot 30 dagen op voorhand. Nadien krijgen jullie het bedrag teruggestort min een administratiekost van €50. Mocht er om welke reden dan ook een deelnemer moeten annuleren, dan wordt zijn/haar inschrijvingsgeld van €10 steeds teruggestort.
 

2Q3A1173.jpg
Kristien van Projectfivetonine.jpg

Werkwijze

Tijdens een creatieve workshop van Projectfivetonine staan ontdekken en ontspannen centraal. Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag om nieuwe creatieve technieken te ontdekken. Ik geef je uitleg over de basistechnieken en voorzie enkele voorbeelden om je te inspireren. Op basis hiervan kan je zelf je eigen stijl ontdekken en een item maken dat helemaal past bij jouw smaak. Plezier, ontspanning en inspiratie gegarandeerd!

Ik kom met plezier naar jouw workshoplocatie, atelier of huiskamer voor een creatieve en gezellige namiddag of avond. Stuur me gerust een mailtje om jouw workshop vast te leggen. Ook vind je mijn aanbod op Spot Workshops, en kan je je via die weg regelmatig inschrijven voor mijn open workshops.

Mijn algemene voorwaarden voor workshops bekijken?
Je leest ze hier!

Een creatieve workshop bij Projectfivetonine, dat is een paar uur lang helemaal opgaan in het creatieve proces. Samen met een groep onbekenden rond één tafel een nieuwe creatieve techniek ontdekken en ideeën uitwisselen: puur genieten!

bottom of page