top of page
Kristien.jpg
Foto: Leen Van de Sande & Spot Workshops

Over mij

Ik ben Kristien, creatief enthousiasteling en het gezicht achter Projectfivetonine. Ik woon in Lier, België samen met mijn vriend en dochtertje. Naast mijn hoofdberoep als technologie-consultant ben ik maar al te graag op zoek naar een creatieve uitlaatklep, en help ik graag anderen om ook creatief aan de slag te gaan.

 

Als kind was ik altijd in de weer met papiertjes, kraaltjes en glitter, maar tijdens het studentenleven en tijdens de eerste jaren van mijn carrière, is die creatieve kant stilletjes aan naar de achtergrond verschoven.

Midden 2019 kreeg ik weer die creatieve kriebel. Ik werkte als technologieconsultant, en was daar vaak voor op de baan. Tijdens avonden op hotel bedacht ik me dat het erg fijn zou zijn om op dat moment een makkelijk meeneembare creatieve hobby te hebben. Zo onstond ook mijn idee om creatieve DIY-pakketten samen te stellen: een pakket met alle materialen om zelf een nieuwe skill te leren en daarbij iets moois te maken.
 

Op mijn zoektocht naar toegankelijke creatieve projecten waarvoor je geen hoop materialen nodig hebt, viel het me op dat zo weinig fysieke winkels moderne DIY-pakketten voor volwassenen aanbieden. En dus kocht ik een houten weefgetouw in een speelgoedwinkel, ging ik aan de slag met restjes wol, en ontdekte ik beetje bij beetje mijn creatieve stijl.


Zelf ontspan ik het meest door het maken van textielkunst: geweven wandhangers en accessoires, statement macramé backdrops, en vrolijke macramé vlaggetjes. Met liefde gemaakt voor jou. In mijn shop zal je regelmatig enkele afgewerkte, unieke stukken kunnen aankopen. Daarnaast werk ik ook met plezier een textielkunst stuk op maat uit voor jouw zaak, huiskamer of airbnb.

Mijn creatieve workshops organiseer ik volgens de filosofie van Ichigo Ichie, het unieke aan iedere ontmoeting. Indien mogelijk, werken we allemaal samen rond één grote tafel aan onze creatieve projecten, zodat we ideeën kunnen uitwisselen en elkaar kunnen inspireren. Daarnaast maak jij tijdens de workshop gebruik van duurzame, kwalitatieve en waar mogelijk lokaal verkregen materialen, en krijg je ook tips om zelf nadien verder aan de slag te gaan. En wie weet ontdek jij zo ook een nieuwe hobby?

 

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Contacteer me gerust met jouw idee of concept, en ik plan graag een kennismakingsgesprek in.

2Q3A0927.jpg
bottom of page