2Q3A8533.jpg
Foto: Leen Van de Sande & Spot Workshops

Over mij

Ik ben Kristien, en je zou mij wel als een creatieve generalist kunnen omschrijven. Als kind was ik altijd in de weer met papiertjes, kraaltjes en glitter, maar tijdens het studentenleven en tijdens de eerste jaren van mijn carrière, is die creatieve kant stilletjes aan naar de achtergrond verschoven.

Midden 2019 kreeg ik plots een drang om weer creatief aan de slag te gaan. Ik werk sinds 5 jaar in een consulting job, en was daar pre-lockdown vaak voor op de baan. Tijdens avonden op hotel bedacht ik me dat het erg fijn zou zijn om op dat moment een makkelijk meeneembare creatieve hobby te hebben.
 

Op mijn zoektocht naar toegankelijke creatieve projecten waarvoor je geen hoop materialen nodig hebt, viel het me op dat zo weinig fysieke winkels moderne DIY-pakketten voor volwassenen aanbieden. En dus kocht ik een houten weefgetouw bedoeld voor kinderen, ging ik aan de slag met restjes wol, en ontdekte ik beetje bij beetje mijn creatieve stijl.


Het liefst ga ik nu met wol, hout, en luchtdrogende klei aan de slag. Enkele van mijn favoriete projecten? Weven in het rond, houtbranden op een boomschijf, en originele plantenhangers maken.

Projectfivetonine begon in mei 2020 als een Instagramkanaal om mijn lockdownprojecten te delen. Via dit kanaal deel ik mijn eigen werk, maar ook tutorials en tips waarmee jij je creativiteit weer aan het werk kan zetten.In mijn webshop verkoop ik nu DIY-pakketten, waarmee jij thuis ook creatief aan de slag kan. Daarnaast lanceer ik regelmatig nieuwe collecties Blijmakertjes, kleine handgemaakte cadeautjes.

4AE0F17A-0507-4B4E-8E28-8BC59C3923E9.JPG