Kristien van Projectfivetonine.jpg
Foto: Leen Van de Sande & Spot Workshops

Mijn werkwijze

​In een workshop van Projectfivetonine staan ontdekken en ontspannen centraal. Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag om nieuwe creatieve technieken te ontdekken. Ik geef je uitleg over de basistechnieken en voorzie enkele voorbeelden om je te inspireren. Op basis hiervan kan je zelf je eigen stijl ontdekken en een item maken dat helemaal past bij jouw smaak. Plezier, ontspanning en inspiratie gegarandeerd!

Ben je een workshop-organisator, of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw groep, vereniging of bedrijf? Download dan zeker de brochure via onderstaande knop en contacteer mij voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we samen brainstormen over jouw workshopconcept.

Op dit moment bied ik verschillende workshops aan:

  • Houtbranden op onderzetters, boomschijf of snijplank

  • Macramé wandhanger of plantenhanger maken

  • Weven op een weefgetouw of in een cirkel

  • Macraweave (macrame + weven)

  • Armbreien / XXL breien van dekentje of babynestje

Heb je een ander idee, bijvoorbeeld voor een creatieve beurs, een festival, retreat of originele samenwerking? Ik denk graag met je mee!

 

Een creatieve workshop bij Projectfivetonine, dat is een paar uur lang helemaal opgaan in het creatieve proces.

Ik organiseer mijn workshops volgens het Japanse concept "Ichigo Ichie", het beself dat elk moment uniek is. Een groep onbekenden rond één tafel die samen een creatieve techniek ontdekken en ideeën uitwisselen: puur genieten!

Macrame workshop.JPG