top of page
2Q3A0908.jpg

Workshops

Logo - Ook gespot op Spot - Workshop hero (2).png

Tijdens een creatieve workshop van Projectfivetonine staan ontdekken en ontspannen centraal. Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag om nieuwe creatieve technieken te ontdekken. Ik geef je uitleg over de basistechnieken en voorzie enkele voorbeelden om je te inspireren. Op basis hiervan kan je zelf je eigen stijl ontdekken en een item maken dat helemaal past bij jouw smaak. Plezier, ontspanning en inspiratie gegarandeerd!

Ik kom graag naar jouw workshoplocatie, atelier of huiskamer voor een creatieve en gezellige namiddag of avond. Stuur me gerust een mailtje om jouw workshop vast te leggen!

 

Ook vind je mijn aanbod op Spot Workshops, en kan je je via die weg regelmatig inschrijven voor mijn open workshops.

Je leest hier mijn algemene voorwaarden rond workshops.

Open Workshops

2Q3A0962_edited.jpg

Woensdag 18 oktober 2023

Weven op een weefraam

19-22u, De Maekerij, Leuven

Inschrijven via De Maekerij

Workshop XXL breien _ maak je eigen plai

Donderdag 16 november 2023

XXL Breien - Maak je eigen plaid

19-22u, De Maekerij, Leuven

Inschrijven via De Maekerij

Zaterdag 18 november 2023

XXL Breien - Maak je eigen plaid

10-13u, Superstof, Tienen

VOLZET

Workshops op maat

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellen, babyshower, teambuilding of reünie? Een creatieve workshop voor jouw groep is ideaal. Voor een diverse groep houden we de workshop bewust laagdrempelig, zodat jullie tussendoor ook de tijd krijgen om samen te genieten van een hapje en drankje of een babbel.

De opties zijn oneindig, en ik denk graag mee voor een aanbod op maat. Hier vind je enkele voorbeelden:

Workshops voor groepen zijn gemiddeld €30 - 45 per persoon, plus verplaatsingskosten (€0,30/km vanaf Lier). Beschikbaar voor groepen vanaf 5 personen. Offerte wordt op aanvraag verstuurd.

2Q3A1173.jpg

Een creatieve workshop bij Projectfivetonine, dat is een paar uur lang helemaal opgaan in het creatieve proces. Samen met een groep onbekenden rond één tafel een nieuwe creatieve techniek ontdekken en ideeën uitwisselen: puur genieten!

bottom of page