top of page

Workshops

Open workshops:

Logo - Ook gespot op Spot - Workshop hero (2).png

Pauze wegens bevallingsverlof van 16/11/2022 tot en met 30/06/2023

2Q3A1234.jpg
2Q3A0962.jpg
Workshop XXL breien _ maak je eigen plaid.JPG

Workshops op maat

Opgelet: mijn workshops op aanvraag staan op pauze wegens mijn aankomende bevallingsverlof. Workshops kunnen weer ingepland vanaf 1 mei 2023.

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellen, babyshower, teambuilding of reünie? Een creatieve workshop voor jouw groep is ideaal. Voor een diverse groep houden we de workshop bewust laagdrempelig, zodat jullie tussendoor ook de tijd krijgen om samen te genieten van een hapje en drankje of een babbel.

De opties zijn oneindig, en ik denk graag mee voor een aanbod op maat. Hier vind je enkele voorbeelden:

Workshops voor groepen zijn gemiddeld €30 - 45 per persoon, plus verplaatsingskosten (€0,30/km vanaf Lier). Beschikbaar voor groepen vanaf 5 personen. Offerte wordt op aanvraag verstuurd.

2Q3A1173.jpg
Mijn missie
Kristien van Projectfivetonine.jpg

Werkwijze

Tijdens een creatieve workshop van Projectfivetonine staan ontdekken en ontspannen centraal. Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag om nieuwe creatieve technieken te ontdekken. Ik geef je uitleg over de basistechnieken en voorzie enkele voorbeelden om je te inspireren. Op basis hiervan kan je zelf je eigen stijl ontdekken en een item maken dat helemaal past bij jouw smaak. Plezier, ontspanning en inspiratie gegarandeerd!

Ik kom met plezier naar jouw workshoplocatie, atelier of huiskamer voor een creatieve en gezellige namiddag of avond. Stuur me gerust een mailtje om jouw workshop vast te leggen. Ook vind je mijn aanbod op Spot Workshops, en kan je je via die weg regelmatig inschrijven voor mijn open workshops.

Mijn algemene voorwaarden voor workshops bekijken?
Je leest ze hier!

Ichi-go ichi-e

Vrij vertaald uit het Japans: elk moment, elke ontmoeting is uniek. Het concept doet je eraan herinneren dat elke ontmoeting waaraan je deelneemt slechts één keer voorkomt. Een workshop is voor mij een ideaal voorbeeld van zo'n ontmoeting. Samen met een groep onbekenden start je aan de ontdekking van een nieuwe techniek en nieuwe ideeën. Wie weet vertrek je wel met enkele nieuwe vriendschappen of met een nieuwe hobby? Maar bovenal gaat het in een workshop van Projectfivetonine om het genieten van het moment zelf: die uurtjes die je voor jezelf hebt vrijgehouden om creatief aan de slag te gaan en te ontspannen.

2Q3A0917.jpg

Een creatieve workshop bij Projectfivetonine, dat is een paar uur lang helemaal opgaan in het creatieve proces. Samen met een groep onbekenden rond één tafel een nieuwe creatieve techniek ontdekken en ideeën uitwisselen: puur genieten!

bottom of page