top of page

Workshop Agenda: Zomer/Najaar 2024

Punch Needle Coaster 2

Workshop Punch Needle

Ken jij punch needle? Met een holle naald maak je lusjes in stof en kan je als het waar 'schilderen met garen'. Jij maakt je eigen mini-tapijtje of kunstwerkje voor aan de muur.

Deze workshop gaat door in de gezellige zomerbar Bar 5 in Beerse

Maandag 19/08/2024, Bar 5, Beerse

2Q3A4185-min.jpg

Workshop Kindertrui borduren

Op zoek naar een leuk kraamcadeautje? Of  wil jij je kindje de show laten stelen in een gepersonaliseerde trui? We gaan aan de slag met garen om je mini’s naam, een quote of een ontwerp te borduren op een trui.

Woensdag 18/09/2024, Klooster 12 Lier

2Q3A0948.jpg

Workshop Wandtapijtje weven

Kom tot rust met de kunst van het weven. Tijdens deze workshop maak jij zelf een uniek wandtapijtje dat sfeer, persoonlijkheid en warmte brengt aan jouw interieur.

Woensdag 25/09/2024, Klooster 12 Lier

2Q3A4185-min.jpg

Workshop Kindertrui borduren

Op zoek naar een leuk kraamcadeautje? Of  wil jij je kindje de show laten stelen in een gepersonaliseerde trui? We gaan aan de slag met garen om je mini’s naam, een quote of een ontwerp te borduren op een trui.

Woensdag 23/10/2024, Floral Madnesses Atelier, Mechelen

2Q3A3995-min.jpg

Workshop XXL-breien

Maak zelf een prachtige warme plaid van 100% merino lontwol - een echte eyecatcher in jouw interieur!

Woensdag 06/11/2024, Klooster 12 Lier

2Q3A0908.jpg

Workshops

Logo - Ook gespot op Spot - Workshop hero (2).png

Tijdens een creatieve workshop van Projectfivetonine staan ontdekken en ontspannen centraal. Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag om nieuwe creatieve technieken te ontdekken. Ik geef je uitleg over de basistechnieken en voorzie enkele voorbeelden om je te inspireren. Op basis hiervan kan je zelf je eigen stijl ontdekken en een item maken dat helemaal past bij jouw smaak. Plezier, ontspanning en inspiratie gegarandeerd!

Ik kom graag naar jouw workshoplocatie, atelier of huiskamer voor een creatieve en gezellige namiddag of avond. Stuur me gerust een mailtje om jouw workshop vast te leggen!

 

Ook vind je mijn aanbod op Spot Workshops, en kan je je via die weg regelmatig inschrijven voor mijn open workshops.

Je leest hier mijn algemene voorwaarden rond workshops.

Workshops op maat

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellen, babyshower, teambuilding of reünie? Een creatieve workshop voor jouw groep is ideaal. Voor een diverse groep houden we de workshop bewust laagdrempelig, zodat jullie tussendoor ook de tijd krijgen om samen te genieten van een hapje en drankje of een babbel.

De opties zijn oneindig, en ik denk graag mee voor een aanbod op maat. Hier vind je enkele voorbeelden:

Workshops voor groepen zijn gemiddeld €40 - 55 per persoon, plus verplaatsingskosten (€0,43/km vanaf Lier). Beschikbaar voor groepen vanaf 5 personen. Offerte wordt op aanvraag verstuurd.

2Q3A1173.jpg

Een creatieve workshop bij Projectfivetonine, dat is een paar uur lang helemaal opgaan in het creatieve proces. Samen met een groep onbekenden rond één tafel een nieuwe creatieve techniek ontdekken en ideeën uitwisselen: puur genieten!

bottom of page