top of page

Workshops: voorwaarden

Bij het inschrijven voor een workshop verbind je je ertoe om onderstaande voorwaarden na te leven. Deze overeenkomst vervangt alle eerdere schriftelijke of mondelinge verbintenissen. Projectfivetonine behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden op ieder moment te wijzigen of aan te vullen.

Producten en materialen

De samenstelling van een product of workshop wordt zo goed mogelijk beschreven en door middel van foto's weergegeven op de website van Projectfivetonine. Deze inhoud wordt zo goed mogelijk gerespecteerd. Projectfivetonine is echter afhankelijk van leveranciers, waardoor de precieze samenstelling van een product steeds kan afwijken. Projectfivetonine zal steeds producten garanderen die gelijkaardig en gelijkwaardig in kwaliteit zijn.

Bevestiging en betaling

Wanneer een betaling gebeurd is, ontvangt de klant binnen 48 uur een bevestigingsmail op het door de klant opgegeven e-mailadres.
 

Annulatie
​Bij georganiseerde activiteiten, behoudt Projectfivetonine zich het recht voor om deze activiteit af te gelasten. Projectfivetonine zal de klant hiervan tijdig op de hoogte brengen via e-mail. In het geval van annulatie door Projectfivetonine, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort.

 

Wanneer een klant zijn of haar inschrijving wil annuleren, kan dit tot 14 dagen op op voorhand met volledige terugbetaling. Wanneer de annulatie minder dan 14 dagen op voorhand gebeurt, of wanneer de klant niet komt opdagen, worden de inschrijvingskosten niet teruggestort. De klant kan zelf voor een vervanger zorgen die zijn of haar plek in de workshop overneemt. In dit geval is de naamswijziging kostenloos.

PRIJZEN EN BETALING

De prijzen vermeld op de website vallen onder de BTW-vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen. Projectfivetonine behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen. Aankopen kunnen worden betaald via Bancontact of Credit Card.

bottom of page