top of page

Webshop - Voorwaarden

Bij het inschrijven voor een workshop verbind je je ertoe om onderstaande voorwaarden na te leven. Deze overeenkomst vervangt alle eerdere schriftelijke of mondelinge verbintenissen. Projectfivetonine behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden op ieder moment te wijzigen of aan te vullen.

Producten en materialen

De samenstelling van een product of workshop wordt zo goed mogelijk beschreven en door middel van foto's weergegeven op de website van Projectfivetonine. Deze inhoud wordt zo goed mogelijk gerespecteerd. Projectfivetonine is echter afhankelijk van leveranciers, waardoor de precieze samenstelling van een product steeds kan afwijken. Projectfivetonine zal steeds producten garanderen die gelijkaardig en gelijkwaardig in kwaliteit zijn.

Bevestiging en betaling

Wanneer een betaling gebeurd is, ontvangt de klant binnen 48 uur een bevestigingsmail op het door de klant opgegeven e-mailadres.

Verzend- en leverbeleid

Bestellingen worden doorgaans verzonden via een leveringsdienst zoals Bpost, DPD of Post NL. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van MyParcel, en wordt op basis van de kenmerken van het pakket de meest voordelige en geschikte leverancier gekozen. Verzending gebeurt éénmaal wekelijks op woensdagochtend, en zal voor België gemiddeld 2-3 werkdagen in beslag nemen. Houd er rekening mee dat dit tijdens de feestdagen langer kan duren. Afhalen in Lier is ook mogelijk na bevestiging van de betaling. Verzending via pakketpost brengt een meerkost met zich mee, afhankelijk van de regio van levering.

Om de leveringsoptie na aankoop te wijzigen wordt een administratieve kost van €10 (incl. BTW) in rekening gebracht.

Annulatie van de bestelling

Indien de klant wenst zijn of haar bestelling te annuleren, kan dit onder volledige terugbetaling tot het moment dat de bestelling verzonden is. In de meeste gevallen is dit de eerstvolgende woensdagochtend. Vanaf het moment van verzending gelden de regels gespecificeerd onder de sectie "Retourneren". Als het gaat om een bestelling op maat, bijvoorbeeld een gepersonaliseerd product, is annulatie niet meer mogelijk zodra het ontwerp door de klant en door Projectfivetonine is goedgekeurd.

Retourneren

Online aankopen vallen onder het herroepingsrecht. Indien de klant niet tevreden is van zijn of haar bestelling, kan deze tot 14 kalenderdagen na verzending geruild of terugbetaald worden. De klant dient hiervoor een schriftelijke verklaring per post of per e-mail te sturen naar Projectfivetonine. Daarnaast dient het aangekochte product binnen de 14 kalenderdagen na de schriftelijke verklaring per post te worden teruggestuurd. Artikelen worden enkel voor retour aanvaard als ze volledig, in hun oorspronkelijke staat, en in de oorspronkelijke verpakking worden teruggestuurd. Projectfivetonine zal vervolgens het aankoopbedrag binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel aan de klant terugstorten.

Online artikelen, zoals cadeaubonnen, e-books of PDF-bestanden, kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Tickets voor workshops vallen onder de annulatiepolicy van workshops die op deze pagina in meer detail wordt toegelicht: https://www.projectfivetonine.com/workshops-voorwaarden.

Prijzen en betaling

De prijzen vermeld op de website vallen onder de regeling van de BTW-vrijstelling voor kleine ondernemingen. Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Projectfivetonine behoudt zich het recht voor om de prijzen op ieder moment te wijzigen.

Wholesale inquiries / samenwerkingen / consignatie

Ben je eigenaar van een bedrijf, workshoplocatie of handelszaak en wil je graag samenwerken? Contacteer mij dan via projectfivetonine@gmail.com met jouw voorstel. Houd hierbij rekening met volgende voorwaarden:

  • Wholesaleprijzen worden enkel gehanteerd bij een maandelijkse minimumaankoop vanaf €80 voor een samenwerkingsduur van minimaal 1 jaar.

  • Het tentoonstellen van mijn producten en wandhangers op consignatie is mogelijk met een consignatietarief van maximaal 30% op de verkoopprijs.

  • Wil je mijn workshop organiseren in jouw workshoplocatie? Dan sta ik een organisatiekost tot maximaal 15% af aan de organisator.

bottom of page