Algemene voorwaarden

Bij het inschrijven voor een workshop of het aankopen van een product van Projectfivetonine verbind je je ertoe om deze algemene voorwaarden na te leven.

Deze overeenkomst vervangt alle eerdere schriftelijke of mondelinge verbintenissen. Projectfivetonine behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden op ieder moment te wijzigen of aan te vullen.

De samenstelling van een product of workshop wordt zo goed mogelijk beschreven en door middel van foto's weergegeven op de website van Projectfivetonine. Deze inhoud wordt zo goed mogelijk gerespecteerd. Projectfivetonine is echter afhankelijk van leveranciers, waardoor de precieze samenstelling van een product steeds kan worden gewijzigd. Projectfivetonine zal deze wijzigingen zo goed mogelijk communiceren en steeds producten garanderen die gelijkaardig en gelijkwaardig in kwaliteit zijn.

Wanneer een betaling gebeurd is, ontvangt de klant binnen 48 uur een bevestigingsmail op het door de klant opgegeven e-mailadres.

​Bij georganiseerde activiteiten, behoudt Projectfivetonine zich het recht voor om deze activiteit af te gelasten. Projectfivetonine zal de klant hiervan tijdig op de hoogte brengen via e-mail. In het geval van annulatie door Projectfivetonine, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort. Wanneer een klant zijn of haar inschrijving wil annuleren, kan dit kostenloos onder schriftelijke communicatie tot 48 uur voor de aanvang van de activiteit. Wanneer de annulatie minder dan 48 uur op voorhand gebeurt, of wanneer de klant niet komt opdagen, worden de inschrijvingskosten niet teruggestort.

RETURN POLICY

Online aankopen vallen onder het herroepingsrecht. Dat wil zeggen dat aankopen die via de webshop van Projectfivetonine plaatsvinden binnen de 14 kalenderdagen geruild of terugbetaald kunnen worden.
De klant dient hiervoor een schriftelijke verklaring te sturen per post of e-mail naar Projectfivetonine. Daarnaast dient het aangekochte product binnen de 14 kalenderdagen per post worden teruggestuurd naar Projectfivetonine. De artikelen worden enkel voor retour aanvaard als ze volledig, in hun oorspronkelijke staat en in hun oorspronkelijke verpakking worden teruggestuurd.

Indien de klant het herroepingsrecht aanspreekt en aan bovenstaande voorwaarden voldoet, zal Projectfivetonine het aankoopbedrag binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel aan de klant terugstorten.

Online artikelen, zoals e-books of PDF-bestanden, kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Artikelen die volgens de specificaties van de klant op maat zijn gemaakt, of die gepersonaliseerd zijn aan de hand van een naam of logo, kunnen eveneens niet geruild of geretourneerd worden.

PRIJZEN EN BETALING

De prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Projectfivetonine behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen. Producten kunnen worden betaald via Bancontact of Credit Card.

WHOLESALE INQUIRIES

Ben je een bedrijf of handelszaak en wil je graag samenwerken? Contacteer me dan via projectfivetonine@gmail.com met je voorstel.